Elvis van Soma  Ster 56        

Elvis vil avlssesongen 2019 stå til disposisjon for et begrenset antall hopper pga sport !

Stap

Draf

Galop

Rastype

Bouw

Beenwerk

Totaal

7.5

7

7.5

7.5

7

5.5

42

  HOMOZYGOT TOBIANO  - GARANTERT FLEKKETE FØLL!

 

 

 

 

 

 

Elvis er etter 1. pr sterhoppe Alexandra fan Nassau og Alexander BP 13, en hingst av meget høy kvalitet som virkelig har bevist sin verdi mtp. kåringsresultater på hans avkom. Alexander BP 13 har i tillegg en IBOP rideprøve til hele 72,5 poeng og viser stort talent i dressursportern i Nederland i dag ! Vi ser de samme sportskvalitetene i hans sønn Elvis van Soma Ster 56. Stort dressurtalent !

Ønsker du garantert flekkete avkom, og i tillegg med anlegg for dressur/sport - velg Elvis !

 

Stamtavle:

 

Elvis-van-Soma-Ster-56

 

Elvis er en stor, flott og staselig hingst med flotte tegninger. Han har en fin balanse av eleganse og kraft i både kropp og bevegelser. For sin alder er han meget stabil og balansert under rytter. Alt ligger lett for han i trening, og han er en arbeidsvillig og positiv hingst å jobbe med. Følsom og fin på hjelperne. En hingst som gjør alt for sin rytter. Elvis er godt i gang med sin dressurkarriere, men pga alder har han ikke lov til å starte mer enn LC. Han har til nå helt supre resultater å vise til :

 

 

Video fra trening:

https://www.youtube.com/watch?v=dy1RezRCzEg&t=30s

https://www.youtube.com/watch?v=yZcslYd3mEg&t=132s

 

Video fra de første stevnene hans:

https://www.youtube.com/watch?v=rxCPR1qNahE

https://www.youtube.com/watch?v=eUetmgyRTss&feature=youtu.be

 

Elvis har en super karakter og et fantastisk temperament. Han går hver dag ute sammen med sin halvbror som er like gammel, og de leker og storkoser seg sammen. Han kan stå på stall ved siden av hopper, gå på tur sammen med hopper, passere hopper på stallgangen, men han ER hingst og vet det veldig godt. Han har flere flotte føll etter seg og står til disposisjon for hopper også avlssesongen 2019.

Elvis har ei SUPER stamtavle. Han mor har avlet flere steravkom og 1. pr føll. Hennes preferent tittel er ikke langt unna. Moras far, Willem, er Grand Prix dressur og en verdenskjent hignst. Faren til Elvis er født og oppvokst på Soma Barockpinto, men ble solgt til Sverige og er nå i Nederland i trening. Han er en ung talentfull dressurhingst, nå på Z2 nivå i dressur. Han har oppnådd sitt sportpredikat.  Han gorde også en super IBOP med 72,5 poeng !

Elvis har allerede flere flotte avkom å vise til. Hans eldste sønn er den 2 årige hingsten Giovanni van Soma. Elvis er også far til 1. pr og Champion på kåringen i 2017, Hadwin van Soma, samt han har allerede avlet en homozygot tobiano sønn i 2018, Imperium van Soma !  Så han har allerede vist sin verdi i avlen, og det blir spennende å se hans avkom som ventes født i 2019. Pga satsing på sport kommer Elvis kun til å stå tilgjengelig i avl for et begrenset antall hopper, så ta kontakt for å reservere plass til din hoppe.

Elvis og sin rytter Oliva Søylen Bådholm

Foto: Tina Brikland

Foto: Tina Brikland

Foto: Tina Brikland

Foto: Tina Brikland

Foto: Tina Brikland

Foto: Tina Brikland

Foto: Tina Brikland

 

TOP

 

banner_sfg1
sbplogoinvertcrop
flag-2303647_960_720x
norwaytext1