Edwin BP35 (Edwin van Soma)

 

Stap

Draf

Galop

Rastype

Bouw

Beenwerk

Totaal

7

7

7

8

8

7.5

44.5

 

 

 

Edwin er etter Alexander BP13. Hans mor er ei stor flott 1. pr. ster og prov. Kroon- hoppe etter Tsjerk 328 X Oege 367, Irene van de Zuiderward, med følgende morslinje: Model+Pref - Ster+Pref - Model+pref - Model+Pref
Irene er også nå Preferent (BPS), så Edwin har den beste stamtavlen du kan oppdrive i verden !

Stevne resultater dressur :

Edwin har nettopp startet sin dressurkarriere, 3,5 år gammel. Han kan kun starte LC pga alder. Han har en meget flott resultatliste å vise til fra sin første stevnesesong:

 

Stevnevideoer fra begynnelsen av sesongen:

https://www.youtube.com/watch?v=9aW8j1wsfbI

 

 

Ønsker du absolutt beste kvalitet både mtp stamtavle og sport – velg Edwin !

 

Stamtavle :

Edwin-BP35

 

Edwin er en stor hingst med meget kraftfulle bevegelser. Han har tre sterke gangarter, og mye schwung i bevegelsene. Han har meget god fremdrift, aktivitet og er følsom på hjelperne. Positiv hest å jobbe med, og som alltid gjør alt for å tilfredsstille rytteren. Edwin skal ut å starte sine første dressurstevner i 2018, så det blir spennende.

Ellers er Edwin en hingst som er sterk mentalt og som takler det meste. Kald i hodet og meget enkel å håndtere. Han går hver dag ute sammen med sin halvbror Elvis, og de leker og koser seg sammen.

På kåring fikk Edwin mye skryt av dommerne. Han ble trukket ut som et eksempel på hvordan en Barockpinto skal se ut. Hans da første og eneste avkom, føllet Helina van Soma, fikk 1. pr og også meget gode skussmål fra dommerne. De mente hun også ahdde mye schwung i bevegelsene og at hun ville bli en super dressurhest. I 2018 venter vi 2 føll etter Edwin, så han er enda sparsomt brukt. Sesongen 2018 vil han stå tilgjengelig for et begrenset antall hopper da han også kommer til å satse på sporten.

 

Edwin og hans rytter Amalie Ratcliffe

Foto: Tina Brikland

Foto: Tina Brikland

Foto: Tina Brikland

 

TOP

 

banner_sfg1
sbplogoinvertcrop